logo
  • 18 IUN 14
  • 0
  Turneul Copiilor Sanatosi in gradinite si scoli

  Turneul Copiilor Sanatosi dee evaluari motrice si senzoriale gratuite

  Centrul KinetoBebe in parteneriat cu Biofarm reia din luna septembrie 2014 programul de evaluari motrice si senzoriale gratuite in gradinitele si scolile din Bucuresti.

  In cadrul  acestui proiect se vor organiza sedinte gratuite de evaluare:

  • a dezvoltarii fizice
  • a dezvoltarii limbajului

  Astfel se vor evidentia copiii care manifesta probleme la mers, echilibru, statura, atitudine a coloanei vertebrate si alte probleme in dezvoltarea fizica si deficiente in vorbire sau auz.

  Parintii vor fi informati prin intermediul scolii/gradinitei si vor primi la sfarsitul fiecarei sesiuni de evaluare doua fise completate de terapeutii Centrului KinetoBebe sau de colaboratorii avizati, kinetoterapeuti si psihologi pediatri, fise pe care le pot folosi apoi individual si le pot prezenta la eventuale vizite medicale.

  Evaluarile nu au caracter de diagnostic si nu inlocuiec o vizita la medicul de specialitate, ci doar sesizeaza parintelui anumite arii in dezvoltarea copilului care necesita o investigare aprofundata si recuperare medicala.

  Acest program este inclus in categoria activitatilor profilactice dezvoltate de Centrul KinetoBebe si pune accent pe sustinerea unui stil de viata sanatos si asigurarea unei dezvoltari fizice si senzoriale corespunzatoare.

  Activitatile de evaluare vor avea un caracter de joaca si se vor desfasura in timpul programului educational, de fata fiind si educatoarele sau invatatoarele copiilor.

  Reprezentantii Gradinitelor si Scolilor din Bucuresti interesati de implicarea in acest proiect a unitatilor lor de invatamant sunt rugati sa ne contacteze la tel. 0727.988.679 sau e-mail: contact@kinetobebe.ro .

  Leave a reply →