logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  Te invitam in “Club Mami” la dezbaterea: “Pregateste-ti copilul pentru gradinita”

  Hai cu noi in club Mami!

  Centrul KinetoBebe impreuna cu Revista “Mami”deschide seria evenimentelor pentru mămicile din “CLUB MAMI”.

  Primul eveniment are loc pe 1 septembrie 2015, începând cu ora 18.00, în Bucuresti, iar intrarea este liberă.

  Pentru că vrem să fim aproape de tine, tema pe care o vom dezbate vine în ajutorul mămicilor care își înscriu copiii la grădiniță și desigur emoțiile începutului sunt mari atât pentru ele, cât și pentru piticii lor.

  Ești gravidă sau deja mămica unui micuț pe care-l iubești mai mult decât orice? Sarcina sau creşterea unui copil te pun de multe ori în faţa unor situaţii în care nu ştii cum să reacţionezi sau ce să faci? Este absolut normal să ai întrebări și să vrei să fii informată, așa încât să ai o familie fericită și sănătoasă! Noi ne-am făcut o prioritate din a te ajuta să găsești răspuns la întrebările tale şi soluţia potrivită în orice împrejurare.

  Vino alături de noi în “CLUB MAMI” și află de la specialiștii invitați cum îl pregătești pentru grădiniță pe copilul tău.

  Te așteptăm la o discuție liberă ca să descoperi cele mai bune metode de a-l pregăti pe micuț pentru începerea grădiniței. Vom sta de vorbă cu psihologul Adina Dumitrescu de la Centrul KinetoBebe, dar și cu Oana Rotaru, managerul grădiniței Vise, care îți vor împărtăși cunoștințele și experiența lor. Printre subiectele abordate:

  • Ne acomodăm prin joc
  • Cum gestionăm teama de abandon
  • Cum să gestionăm stresul emoțional care poate apărea in perioada de acomodare

   

  Cum te înscrii? Pe www.mami.ro în formularul de înscriere de mai jos.
  Grăbește-te! Locurile sunt limitate, iar intrarea este liberă!

  Leave a reply →