logo
  • 15 FEB 16
  • 0
  Va asteptam la Targul Baby Boom la o sedinta gratuita de evaluare motrica si logopedica a copilului

  Dragi parinti,

  Va asteptam impreuna cu copiii dumneavoastra in perioada 14 aprilie – 17 aprilie in cadrul Targului Baby Boom la o sedinta gratuita de evaluare logopedica si a  dezvoltarii motorii a copiilor.

  Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeutii pediatri si psihologii Centrului KinetoBebe.

  Evaluarea motrica urmareste ariile de dezvoltare a copiilor astfel :

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc
  • Pentru copiii cu varsta intre 3- 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta a la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc si motricitatea vizand: echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta.

  Evaluarea logopedica:

  • Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

  Dupa sesiunea de evaluare toti parintii vor primi o fisa de evaluare individuala care poate fi prezentata mai tarziu in cadrul unui eventual consult la medicul specialist.

  Targul Baby Boom 14-17 aprilie 2016 -Romexpo Bucuresti , Pavilion Central 

  Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la:

  Telefon: 0727. 988.679

  E-mail: contact@kinetobebe.ro

  Leave a reply →