logo
  • 14 OCT 15
  • 0

  Mămici, tătici și copilași dragi, se apropie weekend-ul și nu aveți planuri pentru petrecerea timpul liber? Vă așteptăm sâmbătă, 11 iulie, de la ora 10 dimineața, în parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), intrarea dinspre Baba Novac, zona Foișorului, să ne distrăm împreună!

  Am pregătit pentru cei mici multe activități distractive: ateliere de pictură, ateliere de luptă cu spada și un moment inedit de spectacol de marionete „Variațiuni pe fire” (compania de teatru de Animație și evenimente MAG), un atelier de magie cu Augustin și multe alte surprize!

  Iar pentru voi, mămici, o discuție interesantă și utilă despre importanța unei posturi corecte a copilului. Specialiștii de la KinetoBebe vor fi alături de noi și vor testa abilitățile motorii ale copiilor, iar fiecare participant va primi o fișă personalizată în urma evaluării.

  În plus, la măsuțele cu creioane colorate, piticii ne pot arăta cât de creativi sunt, iar psihologul Kineto Bebe îți va dezvălui ce ascunde desenul copilului tău.

  Vă așteptam cu Revista Mami, Mămica de azi, Draga mea pentru copii, numai bune de răsfoit, pe bancă, la umbră.

  Evenimentul va fi prezentat de Tily Niculae și se va încheia cu un mini-concert al drăguței și talentatei cântărețe Bibi!

  Leave a reply →