logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  Raluca Chisu, Managerul Centrului KinetoBebe, desemnata de Revista Avantaje Femeia Anului 2014 la categoria Initiativa in Sprijinul Semenilor

  In 2009 a înființat centrul de gimnastică Kinetobebe din București, singurul de acest fel din România care implementează metoda de dezvoltare armonioasă a bebelușilor. Aceasta afacere foarte necesara i-a arătat dnei Raluca Chisu ce ignoranță și nevoie uriașă există la nivelul educației păriților când vine vorba de dezvoltarea fizică a copiilor.

  De aceea a inițiat campania ”Ajutor! Am nevoie de sanatate!”, cel mai mare proiect social sustinut de un Centru de Recuperare din Romania, proiect care are ca obiectiv evaluarea stadiului de dezvoltare motorie a copiilor din institutiile de invatamant prescolar si primar din Bucuresti. Proiectul a fost salutat de Ministerul Sanatatii, sustinand una din axele prioritare pentru anul 2014-2015: “Profilaxia“ si furnizand la finalul proiectului informatii statistice importante pentru politicile sanitare pediatrice.

  Campania s-a extins in 14 orase din Romania, cu evaluări motorii pentru 1000 copii din aceste orase, militand alaturi de Fundatia Pretuieste Viata pentru o viata sanatoasa, educatie si responsabilitate.

  De asemena au fost oferite peste 20 de burse pentru terapie( kinetoterapie, logopedie , ergoterapie si consiliere psihologica ) copiilor ai caror parinti nu isi permit plata terapiei .

  Pentru profesionalismul remarcabil dovedit în organizarea acestei campanii naționale de educație și profilaxie medicală menită sa atragă atenția asupra problemelor de dezvoltare motorie cu care se confruntă copiii școlari, revista Avantaje i-a decernat Dnei Raluca Chisu trofeul Femeia anului 2014 la categoria Inițiativă în Sprijinul Semenilor.

  Leave a reply →