logo
  • 19 APR 16
  • 0
  Parteneriat Omfal Educational – Centrul KinetoBebe

  Omfal Educational va spune bun venit în universul copilariei !

  Deoarece ne preocupă dezvoltarea armonioasă a copiilor Omfal creat o ofertă bogată de produse care sunt folosite în fiecare etapă a dezvoltării copiilor.

  De la primele jocuri de construcţie până la limbaj sau matematică, trecând prin dezvoltarea artistică şi educaţia fizică, gama noastră bogată este concepută pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră din activitatea zilnică.

  Accentul a fost pus pe un raport calitate – preț cât mai bun, pe conformitatea produselor cu normele europene de siguranță în vigoare, apropierea de client prin suport în alegerea materialelor, realizarea de prezentări și ateliere cu produsele Omfal.

  Produsele marca Omfal vizeaza ariile de dezvoltare cognitiva si motrica a copiilor :

  Artă și abilități practice

  Activităţile de pictură, desen, modelaj şi decorare au rolul de a dezvolta dexteritatea manuală, imaginaţia şi spiritul creativ al copiilor încă din copilărie.

  Jocuri educative

  Joacă, manipulare, atingere, toate acestea sunt indispensabile dezvoltării copiilor. Prin aceste activităţi, libere sau sub îndrumarea educatorului, copiilor li se dezvoltă motricitatea fină, este îmbunătăţită acuitatea vizuală şi coordonarea cu mişcările corpului.

  Gama variată de jocuri ce favorizează dezvoltarea şi autonomia copiilor. Unele jocuri au reguli simple – ex.domino, iar altele permit descoperirea şi însuşirea unor reguli mai complexe. Jucându-se, copiii se familiarizează în acelaşi timp cu noţiuni esenţiale ca forma, culorile, numerele.

  Materiale didactice

  Materiale didactice şi jocuri educaţionale ce sunt potrivite pentru a fi folosite în procesul instructiv-educativ. Create în strânsă legătură cu profesionişti în educaţie, produsele încurajează învăţarea treptată a expimării orale şi scrise, a conceptelor logice şi descoperirea lumii.

  Jocuri de rol

  Joaca de-a bucătăria sau vânzătorul reprezintă activităţi importante pentru cei mici. Copiii înţeleg mai bine lumea adulţilor imitând-o. Jocurile de rol ajută copiii în dezvoltarea limbajului şi relaţionare. Stimulează imaginaţia copiilor şi încurajează interacţiunea acestora.

  Educație fizică

  La copii mişcările sunt spontane. Educaţia fizică ajută copiii să-şi dezvolte capacităţile motrice şi să descopere de ce este corpul capabil prin participarea la activităţile desfăşurate. Echipamentul oferit ajută copiii să descopere şi să cucerească spaţiul înconjurător. Toate materialele sunt modulare şi pot fi adaptate, sunt concepute pentru a fi folosite individual sau în grup, afară sau în interior: structuri pentru dezvoltarea motricităţii, jocuri de echilibru, mingii, triciclete, materiale pentru educaţia fizică.
  Viziunea firmei o reprezintă ideea că primii ani de educație preșcolară reprezintă baza pentru anii de școala, acum fiind acumulate cunoștințe importante. Obiectivul este de a oferi materiale didactice de calitate, concepute de specialiști în educație, care sunt potrivite activităților desfășurate.

  http://www.omfal.ro/

  Leave a reply →