logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  Kt. Andreea Voicu despre Caravana Pretuieste Viata

  „Experienta Caravanei Pretuieste Viata a fost una minunata. Am avut onoarea de a merge in localitatile Cluj Napoca, Targu Mures si Bistrita unde am intalnit multi parinti receptivi la sfaturile noastre. Copiii pe care i-am evaluat au fost cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani. La unii dintre acestia am depistatat atitudini vicioase la nivelul trunchiului, mers incorect, sau motricitate scazuta pentru varsta lor motorie. In urma evaluarilor au fost multi parinti care au hotarat sa mearga cu copilul lor la medic pentru a fi cosultat in amanunt si au fost dispusi sa inceapa sedinte de kinetoterapie adecvate copilului lor.

  Cel mai interesant (grav) caz pe care l-am intalnit a fost la Bistrita unde am vazut un copil cu varsta pana intr-un an care aparent tinea piciorusele intr-o pozitie nefireasca. Mamica venise pentru evaluarea fetitei mai mari dar eu nu am putut sa imi iau privirea de la cel mic pe care mama il tinea in brate. Avea piciorusele in equin iar cand am incercat sa i le mobilizez la nivelul gleznei nu am putut deoarece prezenta o contractura foarte mare la nivelul tricepsului sural. Cu ajutorul colaboratorilor nostrii de la Oradea am reusit sa il programam pentru investigatii amanuntite la centrul de balneo-fizio-kinetoterapie de la Baile Felix. Sper sa urmeze recomandarea noastra si ii doresc numai bine.

  Ma bucur ca am facut ca am facut parte din aceasta caravana si sunt sigura ca am fost de folos parintilor care m-au abordat.”

  Kinetoterapeut VOICU ANDREEA

  Departamentul Kinetoterapie

  Centrul KinetoBebe

  Leave a reply →