logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  KinetoBebe va invita la o sedinta gratuita de evaluare pentru dezvoltarea motorie a copiilor la Targul Baby Boom

  Dragi parinti, va asteptam impreuna cu cei mici vineri si sambata, 3-4 aprilie,in cadrul Targului Baby Boom la o sedinta gratuita de evaluare a dezvoltarii motorii a copiilor.

  Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeutii pediatri ai Centrului KinetoBebe.

  Dezvoltarea motorie

  Evaluarile urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel :

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltare neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc
  • Pentru copii cu varsta intre 3- 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta a la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc si motricitatea vizand: echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta.

  Dupa sesiunea de evaluare toti parintii vor primi o fisa de evaluare individuala care poate fi prezentata mai tarziu in cadrul unui eventual consult la medicul specialist.

  La sfarsitul sedintei toti copiii vor primi cate un cadou surpriza !

  Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la:

  Telefon: 0727. 988.679

  E-mail: contact@kinetobebe.ro

  Leave a reply →