logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  KinetoBebe si Ortoprotetica organizeaza sedinte de analiza plantara computerizata

  Analiza Plantara

  Modul in care copilul dumneavoastra paseste, are un impact major asupra posturii sale corporale si implicit asupra sanatatii articulatiilor si a coloanei vertebrale. Un mers gresit implica o presiune anormala asupra articulatiilor membrelor, dar si asupra coloanei vertebrale.

  Orice pozitie vicioasa a piciorului va duce la un dezechilibru corporal.

  Ati observant ca incaltamintea copilului are talpa tocita doar pe o parte? Acesta este unul dintre semnele ca, atunci cand merge, centrul lui de greutate este deviat fata de pozitia normala. De asemenea daca observati ca una din talpi este mai tocita decat cealalta inseamna ca greutatea corporala nu este distribuita egal pe ambele picioare.

  Pentru a putea face o evaluare corecta si a vedea exact punctele de presiune de la nivelul piciorului vom face o analiza plantara computerizata. Analiza plantara computerizata reprezinta cea mai performanta tehnica de indentificare a zonelor de presiune de la nivelul piciorului. Testarea se realizeaza in statica si/sau dinamica prin contactul piciorului si informatiile obtiunte sunt transpuse prin intermediul unui soft specializat intr-o imagine. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra , in data de 13 noiembrie  2014, Centrul KinetoBebe va asteapta la o sedinta gratuita de analiza plantara computerizata oferita de specialistii de la Ortoprotetica. Aceasta analiza se realizeaza de catre un kinetoterapeut KinetoBebe si un specialist Ortoprotetica. Analiza este recomanda copiilor cu varsta de peste 4 ani care pastreaza pozitia de ortostatism. In urma evaluarii veti vedea cat de corect merge copilul dumneavaostra, iar in cazul in care sunt observate pozitii vicioase ale membrelor sau a coloanei vertebrale se va face o recomandare catre un medic de specialitate. Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la numarul: 0727 988 679.   Atentie, locurile sunt limitate!

  Leave a reply →