logo
  • 04 DEC 15
  • 0
  KinetoBebe – excelenta in recuperarea pediatrica

  KinetoBebe este Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor.

  KinetoBebe a luat fiinta in anul 2009 si a fost primul centru privat din Bucuresti specializat exclusiv in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 18 ani.

  Serviciile noastre acopera atat sfera recuperarii pediatrice – kinetoterapie, logopedie si terapie ocupationala cat si sfera serviciilor de profilaxie – programul de “Bebe Gim”, “Junior Gim” , gimnastica pentru combaterea obezitatii.

  Centrul isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de peste 250 mp si dispune de 5 sali de kinetoterapie si  2 cabinete de psihologie si logopedie dotate cu echipamente moderne necesare terapiilor pediatrice dar care  creaza o atmosfera placuta pentru copii .

  Cand facem o vizita cu bebelusul la kinetoterapeut?

  Kinetoterapie pediatrica

  Echipa de kinetoterapie este formata din 11 kinetoterapeuti. Intreaga echipa a urmat cursuri universitare fiind specializati in “Kinetoterapie si Motricitate Speciala” sau “ Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala” . Cariera lor ulterioara s-a axat pe recuperarea pediatrica avand intre 5 ani si 20 ani experienta in acest domeniu.

  Kinetoterapia reprezinta ansamblul  exercitiilor si tehnicilor de recuperare ce au drept scop redarea functiilor neuro-motorii ale corpului. Programele de kinetoterapie se aplica in recuperarea unei game largi de afectiuni precum :

  • malformaţii congenitale: picior strâmb, displazii de şold,
  • afectiuni ortopedice: entorse, luxatii, fracturi, picior plat;
  • deviatii ale coloanei vertebrale: cifoze, scolioze,cifoscolioze;
  • torticolis;
  • paralizii cerebrale sub toate formele clinice: hemi-, para-,tetrapareză;
  • paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii,
  • sechele dupa traumatisme cranio-cerebrale (TCC);
  • boli neuromusculare: distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale, artrogripoza;
  • sindromul Down, West, Hipoton, etc

  Psihologie pediatrica

   Echipa de psihologie cuprinde 2 psihologi  care au urmat studii universitare fiind specializati in Psihologie si Psihoterapii cognitiv-comportamentale. Intreaga echipa are competente in recuperarea logopedica  si au urmat inca de la inceput o cariera in recuperarea pediatrica.

  Obiectivul principal al sedintelor de psihoterapie consta in imbunatirea celor 5 arii de dezvoltare: socializare, limbaj, autoservire, cognitie, motricitate fina si generala.

  Misiunea intregii echipe KinetoBebe este de a-i ajuta pe copii sa isi recupereze capacitatile motrice si cognitive prin metode si terapii personalizate.

  Cea mai mare multumire pentru noi este zambetul unui copil si fericirea parintilor lui !

  Leave a reply →