Siteul este in constructie. Revenim curand.
logo

Programari: inscrieri@kinetobebe.ro
 

  • 05 FEB. 18
  • 0

  Perioada: 8.03.2018 - 11.03.2018

  Loc: Romexpo Bucuresti, Pavilion Central, Parter

  Evaluari gratuite kinetoterapie, logopedie si stomatologie copii in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe

  Impreuna crestem copii fericiti!

  Vrei sa afli de la cei mai buni specialisti raspunul la intrebari precum: “de ce nu sta bebe in fundulet?”, “cand va merge copilul meu?”, “cand il spune pe <r>?”  etc

  Evaluari gratuite kinetoterapie si logopedie copii

  Va asteptam in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe(8-11 martie 2018) Pavilon Central Romexpo pentru a raspunde intrebarilor dvs.

  Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe:

  – este un proiect unic in care parintii afla raspunsuri despre dezvoltarea motrica, lingvistica si stomatologica  a copiilor

  – copii beneficiaza de evaluari de kinetoterapie, logopedie si stomatologie

  Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti, psihologi pediatri si stomatologi pediatri

  Evaluarile de kinetoterapie urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel :

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc.
  • Pentru copiii cu varsta intre 3- 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta si motricitatea (echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta)

  Evaluarile logopedice:

  • Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.
  • Evaluari stomatologice oferite de Clinica DentalMed Kids si Fundatia DentalMed :Cabinetul dintisorilor fericiti  va asteapta  la Baby Boom !
   • Vom verifica sa vedem cat de curati sunt dintisorii, le dam note dintisorilor fericiti si celor mai suparati, si va invatam cum sa ii mentineti sanatosi :)
   • Folosind camera intraorala, medicul pedodont, specializat in tratamentul stomatologic al copiilor, va proiecta pe un monitor special imaginea dintisorilor copilului, pentru a descoperi cele mai ascunse fete si pentru a-I studia impreuna cu parintii, pentru un diagnostic preliminar.
   • Vom discuta despre nutritie din perspectiva stomatologiei pediatrice si care sunt alimentele bune pentru dintisori, respectiv cele care nu fac bine si pe care trebuie sa le evitam.
   • Vom invata care sunt obiectele pe care trebuie sa le folosim pentru a asiugra o igiena orala corecta corecte la copii : periuta mecanica, periuta electrica, apa de gura si ata dentara, precum si care este modul corect de folosire al acestora.
   • Cariile de biberon. Ce reprezinta, cum pot sa apara si cum putem sa le tratam ?

  Pentru programari:

  E-mail: inscrieri@kinetobebe.ro

  Targul Baby Boom Show 

  Informatii de contact:
  inscrieri@kinetobebe.ro
   

  Leave a reply →