Siteul este in constructie. Revenim curand.
logo

Programari: inscrieri@kinetobebe.ro

  • 23 APR. 18
  • 0

  Perioada: 18.05.2018 - 19.05.2018

  Loc: Hotel Sheraton Bucuresti

  Conferinta Nationala “Distrofia Musculara familii si specialisti impreuna pentru aceeasi cauza” 18-19 mai 2018, Hotel Sheraton Bucuresti

  Conferinta Nationala “Distrofia Musculara familii si specialisti impreuna pentru aceeasi cauza”

  18-19 mai 2018, Hotel Sheraton Bucuresti, Editia a II a

  Participare gratuita.

  Inscrieri la adresa:  inscrieri@kinetobebe.ro

  Expertii din tara si din strainatate, vor disuta, impreuna la aceeasi masa, standardele actuale de ingrijire si tratament, obstacolele pe care le intampina pacientii, familiile si specialistii ce asigura ingrijirea lor.

  Evenimentul se adreseaza atat pacientilor diagnosticati cu Distrofie Duchenne/Becker si familiilor lor, cat si specialistilor implicati in ingrijirea lor .

  Experti din tara si strainatate, autoritati din domeniul medical si social, vor discuta standardele actuale de ingrijire si tratament din perspectiva tuturor celor implicati in asistenta acestor patologii severe.

  Copiii si tinerii cu Distrofie Musculara Duchenne/Becker sunt asteptati pentru a se distra cu voluntarii asociatiilor implicate, pe toata durata evenimentului, in Sali si intalniri dedicate lor.

  Organizatori – Asociatia Proiectul Parintilor pentru Distrofia Musculara Romania, Asociatia Neurocare, Centrul de Recuperare Pediatrica KinetoBebe

  Parteneri medicali din Romania – specialistii din cadrul Spitalului Clinic de Copii “Dr.V. Gomoiu”, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof.Dr.Al. Obregia”, UMF “Carol Davila” Bucuresti, UMF Caraiova.

  Evenimentul este acreditat cu puncte EMC.

  Inscrierile se fac la adresa inscrieri@kinetobebe.ro pana la data de 10 mai 2018.

  Pentru inscrieri va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

  Medici: Numele si prenumele, specialitatea, unitatea medicala, numar de telefon

  Pacienti: Numele si prenumele, diagnostic, varsta copilului, mijloc de locomotie (merge independent/fotoliu rulant), numar de telefon

   

  Informatii de contact:
  inscrieri@kinetobebe.ro

  Leave a reply →