logo

Programari: loredana.cozma@kinetobebe.ro

  • 18 IUL 17
  • 0

  Perioada: 31.08.2017 - 3.09.2017

  Loc: Targul Baby Boom - Pavilon Central Romexpo Bucuresti

  Clinica de Recuperare Baby Boom powered by Kinetobebe – evaluari gratuite

  Misiunea Centrului KinetoBebe este de a ajuta copiii sa creasca sanatosi si fericiti!

  Vrei sa afli de la cei mai buni specialisti raspunul la intrebari precum: “de ce nu sta bebe in fundulet?”, “cand va merge copilul meu?”, “cand il spune pe <r>?”, “cum gestionez relatia cu al meu copil?” etc. ?

  Va asteptam in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe (31 august – 3 septembrie), Pavilon Central Romexpo pentru a raspunde intrebarilor dvs.

  Clinica de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe:

  – este un proiect unic in care parintii afla raspunsuri despre dezvoltarea motrica, lingvistica si emotionala a copiilor

  – copii beneficiaza de evaluari gratuite de kinetoterapie si logopedie

  – parintii au ocazia de a discuta cu un psihoterapeutul Roxana Olaru despre propriile dificultati in gestionarea relatiilor in familie si alegerea modelului de parenting optim

  Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeuti, psihologi pediatri si psihoterapeuti.

  Evaluarile de kinetoterapie urmaresc ariile de dezvoltare ale copiilor  (31 august -3 septembrie)

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc.
  • Pentru copiii cu varsta intre 3- 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta si motricitatea (echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta)

  Evaluarile logopedice (31 august -3 septembrie):

  • Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

  Consiliere alegerea modelului de parenting (3 septembrie 2017):

  • Multitudinea de programe de parenting au adus in lumina faptul ca parintii au nevoie de suport, au nevoie sa invete cum sa fie un parinte bun pentru copilul lor.
  • sesiuni de cate 30 minute  in care discutam despre propriile dificultati in gestionarea relatiilor in familie (cu propriul copil dar si cu partenera/ partenerul) si alegerea modelului de parenting optim pentru dezvoltarea armonioasa a copilului vostru.
  • Roxana Olaru – este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani in lucrul cu familiile, cuplurile si terapie individuala. Formarea continua vasta in diferite forme de psihoterapie (terapia centrata pe emotii – EFT, psihoterapie experientiala a unificarii, constelatii sistemice familiale etc.).

  Evaluari stomatologice copii (31 august – 3 septembrie): DentalMed Kids va asteapta in cabinetul dintisorilor fericiti de la Baby Boom ! O sa numaram dintii crocodililor Al-e-Gator si dragoneilor Dragon Fly impreuna cu voi, apoi ii vom numara si pe cei ai copiilor zambareti :)

  •   Vom verifica sa vedem cat de curati sunt dintisorii, le dam note dintisorilor fericiti si celor mai suparati, si va invatam cum sa ii mentineti sanatosi :)
  •   Folosind camera intraorala, medicul pedodont, specializat in tratamentul stomatologic al copiilor, va proiecta pe un monitor special imaginea dintisorilor copilului, pentru a descoperi cele mai ascunse fete si pentru a-I studia impreuna cu parintii, pentru un diagnostic preliminar.
  • Vom invata care sunt obiectele pe care trebuie sa le folosim pentru a asiugra o igiena orala corecta corecte la copii : periuta mecanica, periuta electrica, apa de gura si ata dentara, precum si care este modul corect de folosire al acestora.
  • Vom discuta despre nutritie din perspectiva stomatologiei pediatrice si care sunt  alimentele bune pentru dintisori, respectiv cele care nu fac bine si pe care trebuie sa le evitam.
  • Cariile de biberon. Ce reprezinta, cum pot sa apara si cum putem sa le tratam ?

  Pentru programari:

  E-mail: loredana.cozma@kinetobebe.ro

   

   

   

  Informatii de contact:
  loredana.cozma@kinetobebe.ro

  Leave a reply →