logo
  • 27 MAI 16
  • 0
  Eveniment 1 Iunie 2016 – Copiii Coloreaza Viata

  1 iunie – O zi cu soare, copii, parinti si jocuri interesante! Celebram impreuna copilaria!

  Centrul KinetoBebe va propune activitati interactive pentru parinti si copii in cadrul evenimentului organizat de Radio Itsy Bitsy in Parcul IOR  :

  1. GIMNASTICA MAMA & BEBE (varsta 0-12 luni) orele 10.00 -13.00

  Asteptam mamele cu bebelusi in sisteme de purtare pentru a face gimnastica la puterea a doua!
  Va fi un program de gimnastică, program demonstrativ, în care să vă antrenaţi fără ca bebeluşul d-voastră să se simtă neglijat… ci chiar implicat! Rezultatul este acela că d-voastră veti sti cum sa faceti activitati asemanatoare in care sa tonifiaţi musculatura in timp ce interacţionaţi cu bebeluşul, toată activitatea reprezentând o distracţie generală.

  2. VANATOAREA DE BILE ( varsta 1-3 ani) orele 10.00-13.00

  Cei mici sunt activi si doresc toata atentia, cauta parteneri de aventura si descopera culorile, formele si sunetele. Si cel mai frumos este impreuna cu …parintii si in iarba verde! Terapeutii Centrului KinetoBebe ii invita pe cei mici impreuna cu parintii la un joc interactiv in care vor fi testate coordonarea, asocierea si echilibrul.

  3. MICUTII AVENTURIERI (varsta 3-10 ani) orele 16.00 – 20.00

  Minunata varsta la care copiii doresc sa faca intreceri, teste si sa se simta provocati. Si ce mai mari sustinatori…cele mai bune exemple sunt…parintii. Centrul KinetoBebe ii invita pe copii sa isi testeze abilitatile motrice printr-un joc interactiv prin care sunt invitati sa mearga printre diferite obstacole, sa isi pastreze echilibru pe barna, sa se tarasca, sa sara… Toate acestea in perfecta armonie cu natura, pe un traseu special conceput din elemente de lemn.
  Si sa nu uitam…e vorba despre o echipa dornica de aventura: copilul si parintele!

  Va asteptam cu drag!

   

  Leave a reply →