logo
  • 26 IUL 16
  • 0
  Evaluari motrice si logopedice gratuite la Targul Baby Boom 1-4 septembrie

  Vreti sa stiti care este nivelul de dezvoltare motorie a copilului? Daca vorbeste corect?

  Va asteptam impreuna cu copiii dumneavoastra in perioada 1septembrie – 4 septembrie in cadrul Targului Baby Boom la o sedinta gratuita de evaluare logopedica si a  dezvoltarii motorii a copiilor.

  Evaluarea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani si va fi realizata de kinetoterapeutii pediatri si psihologii Centrului KinetoBebe.

  Evaluarile motrice urmaresc ariile de dezvoltare a copiilor astfel :

  • Pentru bebelusii cu varsta intre 2 luni si 1 an evaluarile vor avea drept scop evidentierea achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice varstei.
  • Pentru copiii cu varsta intre 1-3 ani va fi evidentiata posturarea corecta la nivelul: umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc
  • Pentru copiii cu varsta intre 3- 10 ani se vor evidentia: posturarea corecta a la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare , coloanei etc si motricitatea vizand: echilibrul , coordonarea, mobilitatea si forta.

  Evaluarile logopedice:

  • Pentru copiii cu varsta intre 3 ani si 10 ani evaluarile urmaresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.

  Targul Baby Boom Show 1-4 septembrie 2016

  Dupa sesiunea de evaluare toti parintii vor primi o fisa de evaluare individuala care poate fi prezentata mai tarziu in cadrul unui eventual consult la medicul specialist.

  Pentru programari va rugam sa ne contactati la:

  Telefon: 0726.142.020

  E-mail: loredana.cozma@kinetobebe.ro

  Leave a reply →