logo
  • 19 AUG 16
  • 0
  Evaluare Posturala Globala gratuita pentru mamici de pitici la Baby Boom

  Dragi mamici, telul nostru este de a avea parinti si pitici fericiti!

  Stim ca perioada de sarcina si cea in care aveti bebelusi aduce cu sine schimbari multiple la nivelul staticii corporale si ca una dintre cele mai solicitate parti ale corpului dumneavoastra este coloana vertebrala.

  De aceea la editia din 1-4 septembrie a Targului Baby Boom am pregatit impreuna cu partenerii nostri, OrtoProfil si Terapie pentru Miscare,  un program special dedicat parintilor: evaluare posturala globala gratuita cu ajutorul  Global Postural System (GPS).

  Asadar, in timp ce copilul dumneavoastra va fi evaluat din punct de vedere motor sau logopedic de catre specialistii Centrului KinetoBebe dumneavoastra veti beneficia de o Evaluare Posturala Globala .

  Evaluari motrice si logopedice gratuite pentru copii la Targul Baby Boom 1-4 septembrie

   Ce este Global Postural System (GPS) ?

  GPS este  un dispozitiv care  utilizeaza tehnici si metode noninvazive de diagnostic si de evaluare in cadrul recuperarii medicale.

  GPS este folosit pentru determinarea deficientelor la nivelul coloanei vertebrale, prin intermediul unui sistem de camere video care permit achiziția de imagini de inaltă rezoluție, imagini ce sunt apoi prelucrate şi analizate cu ajutorul softului.

  Analiza posturală se realizeaza din fața, din spate si din profil si poate diagnostica deficientele coloanei vertebrale in plan sagital sau frontal.

   Ce evalueaza GPS ?

  – orizontalitatea privirii

  – planul naso-auricular

  – poziția capului

  – poziția umerilor

  – linia care uneste vârful omoplaților

  – linia care uneşte coastele 8

  – linia care uneşte bazinul

  – poziția genunchiilor

  – poziția gleznelor

  – gradul de rotatie al corpului

   De ce este utila o Evaluare Posturala Globala?

   Sistemul de analiza posturala este o cale către un diagnostic corect si pentru prevenirea diferitelor deficiente posturale (cifoza,scolioza sau hiperlordoza).

  O diagnosticare precoce a deficientelor posturale aduce un aport incredibil in recuperare. Evaluarea trebuie însă sa fie globală , analizând toate segmentele corpului şi raporturile acestora, nu doar structura (partea ) corpului ce este considerată patologică.

  Pentru programari va rugam sa ne contactati la:

  Telefon: 0726.142.020

  E-mail: loredana.cozma@kinetobebe.ro

  www.kinetobebe.ro

  Evaluari motrice si logopedice gratuite la Targul Baby Boom 1-4 septembrie

  Leave a reply →