logo
  • 25 IAN 16
  • 0
  Clinica Stomatologica Omnia Dental – noul partener KinetoBebe

  Clinica de stomatologie Bucuresti Omnia Dental  a devenit partener KinetoBebe.

  Practic, este vorba despre voucher-e distribuite gratuit pacientilor KinetoBebe, cu posibilitatea de a fi utilizate in cabinetele stomatologice Omnia Dental.

  In scopul incurajarii vizitelor de specialitate in clinica stomatologica, cei mai mici pacienti ai centrului privat sau mai bine-zis parintii acestora, primesc cate un voucher valoric. Quantumul sumei echivalente este de 100 ron.
  Coordonatorul clinicii Omnia Dental, dr. Munteanu Octavian, declara:
  ”Contravaloarea voucherului nu reprezinta nici mult, nici putin. Este doar atat cat trebuie pentru a motiva oamenii sa deschida ochii atunci cand vine vorba despre sanatatea orala.”
  Voucherul cadou este doar un stimulent pentru persoanele care nu au mai mers de multa vreme intr-un cabinet stomatologic. Si cum cel mai eficace tratament ramane preventia, se intelege de la sine cat de importante sunt vizitele periodice la dentist, chiar si in absenta unor probleme orale majore.
  Daca impreuna cu cel mic faci parte deja dintre pacientii KinetoBebe aminteste-ti ca si sanatatea ta este la fel de importanta!  Fiecare isi poate rapi putin din timpul liber pentru o programare si apoi o vizita la dentist.

  http://omniadental.ro/

   

  Leave a reply →