logo
  • 28 APR 16
  • 0
  Clinica KinetoBebe la Targul Baby Boom Show

  Multumim copiilor si parintilor pentru vizita facuta in Clinica de Recuperare Pediatrica Baby Boom – powered by KinetoBebe din cadrul Targului Baby Boom Show desfășurat în luna aprilie 2016.
  Am fost bucurosi sa evaluam motric si logopedic bebelusii si copiii dumneavoastra si sa va oferim raspunsuri la intrebarile legate de evolutia lor.
  Ehipa KinetoBebe a realizat in cele patru zile de targ (14-17 aprilie) 280 de evaluari motrice si 60 de evaluari logopedice.
  Toate acestea nu au putut fi posibile fara increderea acordata de catre dumneavoastra, parintii, echipei noastre.
  Toti cei prezenti au putut beneficia de:

  Evaluari motrice

  Pentru copiii  cu varsta cu prinsa intre 2 luni si 10 ani urmarindu-se: nivelul achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltare neuromotorie specifice varstei; posturarea corecta la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare, coloanei vertebrale, achizitionarea echilibrului,  a coordonarii si mobilitatea.
  Kinetoterapeutii pediatrii au oferit sfaturi parintilor pentru a stimula dezvoltarea motorie a copiilor si, acolo unde a fost necesar, i-au directionat catre un consult medical de specialitate si program de kinetoterapie.

  Evaluari logopedice

  Pentru copiii cu varsta de peste 3 ani urmarindu-se nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea  articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor.In cazul in care au fost identificate dificultati de vorbire, specialistii logopezi au oferit solutii in ceea ce priveste corectarea sau stimularea vorbirii prin interventia logopedica.

  MIRA 

  Copii de peste 3 ani au putut beneficia de o sedinta demo de testare a platformei on line de recuperare MIRA Rehab.

  Multumim Baby Boom Show pentru oportunitatea de a  veni in a jutorul parintilor si celor mici!

  De asemenea multumim partenerilor nostri Omfal Educational , Himalaya Herbal Healthcare Romania, Vavian Pharma , Solaciun Pharma pentru frumoasele cadouri oferite copiilor ce ne-au vizitat Clinica .

  Va asteptam cu drag alaturi de noi la editia urmatoare a Baby Boom Show!

  Leave a reply →