logo
  • 22 NOI 16
  • 0
  „Bursa HiPP” pentru kinetoterapie pediatrica

  Dragi parinti,

  Suntem bucurosi sa va anuntam initiativa partenerilor nostri de la HiPP de a oferi lunar un abonament de kinetoterapie unui copil care are nevoie de tratament de recuperare.

  De Bursa HiPP beneficiaza  Antonia.

  HiPP – de la început Organic, fără compromis

  De mai bine de 60 de ani, HiPP produce hrană de cea mai bună calitate organică pentru sugari și pentru copii mici.
  Selectăm doar cele mai bune ingrediente de calitate organică pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

  Cei ce produc hrană pentru copii, îşi asumă o mare responsabilitate. Acesta este motivul pentru care fiecare borcan HiPP este supus unui sistem strict de control, cu mai mult de 260 de teste.
  Doar produsele de cea mai bună calitate organică primesc Sigla HiPP Organic.

  Claus Hipp a început să practice agricultura ecologică, în propria fermă, în urmă cu 60 de ani. Cu aceeaşi pasiune şi convingere, fiul său, Stefan, conduce propria sa fermă ecologică ce oferă cea mai mare partea a materiei prime de calitate ecologică (carne de vită, legume şi cereale) pentru produsele HiPP.

  HiPP garantează că doar „Ce este mai bun din natură” devine hrană HiPP pentru copii, în acelaşi timp protejând şi natura .

  Multumim Hipp pentru ajutor!

  Leave a reply →