logo
  • 13 SEP 16
  • 0
  Gratie „Bursei Himalaya” Lorena alearga

  In urma cu opt luni va anuntam parteneriatul dintre Centrul KinetoBebe si Prisum International prin care partenerii nostrii au oferit “Bursa Himalaya” constand in tratament de recuperare gratuit prin kinetoterapie.

  Primul copil care a beneficiat de aceasta Bursa a fost Lorena Anastasia.

  KinetoBebe - Bursa Himalaya

  Astazi suntem bucurosi sa va anuntam ca Lorena, in urma programului de recuperare prin kinetoterapie facut in Centrul nostru a reusit sa recupereze intarzierea motorie si alearga ca orice copil de varsta ei.

  Cuvintele mamei sunt graitoare:

  „Ce nazbatii a mai facut Lorena? „E o întrebare cu care ne-am obisnuit deja. Si ne umple sufletul de bucurie faptul ca bebelusul prematur, nascut la 32 de săptămâni si cantarind doar 1750 de grame a devenit o fetiță de 1 an si 5 luni care merge în picioruse prin toata casa (golindu-si de cele mai multe ori dulapiorul cu haine si proband pantalonii drept palarioare  sau bluzitele pe post de soseste :) ).

  Asa ca răspunsul e simplu: Lorena e foarte bine, face lucrurile pe care le fac bebelușii de varsta ei si toate acestea datorita kinetoterapiei.

  Daca ar sti sa vorbească ar multumi tuturor pentru ajutorul primit. Dar cum nu poate, deocamdată multumim noi, părinții, cu speranță ca în curând fratiorul ei geamăn se va lauda cu aceleasi „performante”!
  Multe mulțumiri echipei KinetoBebe si Himalaya!

  Rolul gimnasticii pentru bebelusul nascut prematur

  Leave a reply →