logo
  • 14 OCT 15
  • 0
  “Ajutor! Vreau sa cresc sanatos!” – programul de evaluari motrice gratuite in gradinite si scoli

  Ajutor! Vreau sa cresc sanatos!

  Centrul KinetoBebe a demarat in luna septembrie 2014 cel mai mare proiect socio-educational: “Ajutor! Vreau sa cresc sanatos” prin care copiii din scoli si gradinite sunt evaluati din punct de vedere a nivelului de dezvoltare motorie de catre kinetoterapeuti cu experienta pediatrica, membrii ai echipei Centrului KinetoBebe.
  Este un proiect in premiera desfasurat in Romania care are drept scop constientizarea necesitatii unui stil de viata sanatos pentru copii.
  Proiectul se desfasoara in cursul anului scolar 2014-2015 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este avizat de Ministerul Sanatatii.
  Multumim pentru ajutor si sprijin partenerului nostru www.arlekino-shop.ro
  Pana in luna decembrie 15 gradinite si scoli generale din Bucuresti au participat la acest proiect. Multumim celor peste 1.200 de parinti care au fost de acord ca ai lor copii sa faca parte din program si care ne-au transmis gandurile lor frumoase cu privire la necesitatea derularii unui asemenea proiect in sistemul de invatamant.
  Evaluarile nu au caracter de diagnostic si nu inlocuiec o vizita la medicul de specialitate, ci doar sesizeaza parintelui anumite arii in dezvoltarea copilului care necesita o investigare aprofundata.
  Activitatile de evaluare au un caracter de joaca si se desfasura in timpul programului educational, de fata fiind si educatoarele sau invatatoarele copiilor.
  Reprezentantii Gradinitelor si Scolilor din Bucuresti interesati de implicarea in acest proiect a unitatilor lor de invatamant sunt rugati sa ne contacteze.
  Centrul KinetoBebe
  Calea Mosilor, nr. 158, Bucuresti
  Tel. 0727.988.679
  E-mail: contact@kinetobebe.ro .

  Leave a reply →